1η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ PILATES

Ολοι εσείς που αγαπάτε την άσκηση και ιδιαίτερα την μέθοδο Pilates μπορείτε σε αυτήν την πρώτη ημερίδα που οργανώνει το Ελληνικό Σωματείο Pilates να γνωρίσετε απο κοντά δασκάλους, συστήματα εφαρμογής της μεθόδου, συναδέλφους αλλά και να ενταχτείτε, αν επιθυμείτε, στο σωματείο σαν φίλοι ή σαν επαγγελματίες.

Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθούν τρία διαφορετικά μαθήματα και θα υπάρχουν παρουσιάσεις για διαφορετικές τεχνικές, καθώς και η δυνατότητα να δείτε απο κοντά τα αυθεντικά οργανα που χρησιμοποιούνται στην μεθοδο Pilates και τα οποία είναι εμπνευσμένα και πρωτοκατασκευασμένα απο τον ίδιο τον Joseph Humbertus Pilates.

Στην αφίσσα αναγράφονται οι τιμές και οι ώρες των μαθημάτων και στο site του σωματείου somateiopilates.gr/ Δραστηριότητες Εσωτερικού, μπορείτε να βρείτε την φόρμα συμμετοχής.

Θα προσφέρεται καφές, Ελληνικά οργανικά σνακ και ροφήματα καθως και ενημέρωση για την δραστηριότητα και τους στόχους του σωματείου, αλλά και απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την μέθοδο και την πορεία της στην Ελλάδα.

Σας περιμένουμε με χαρά!