Το Ελληνικό Σωματείο Μεθόδου Pilates σας προσκαλεί στην 1η Ημερίδα PILATES Βορείου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 17:30 το απόγευμα.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει προσαρμοσμένα μαθήματα Pilates για σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά και μαθήματα με την βασική τεχνική ώστε καθένας από εσάς να αισθανθεί τη σπουδαιότητα και την αρτιότητα της μεθόδου που δημιούργησε ο Joseph Hubertus Pilates.

Καλεσμένοι θα ενημερώσουν το κοινό για την σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά και για το πώς αυτή προσεγγίζεται θεραπευτικά μέσω της άσκησης.

Στην ημερίδα θα γίνει επίσης η προβολή του ντοκιμαντέρ της Στέλλας Αλισάνογλου “Δημήτρης Παπαδούλης – Το Πολλαπλό Δώρο” ένα ντοκιμαντέρ για έναν άνθρωπο που η σκλήρυνση τον έκανε να δει με άλλα μάτια την ζωή.

Η ημερίδα είναι ανοιχτή για όλους και σας περιμένουμε για να γνωριστούμε, να γυμναστούμε, να λύσουμε απορίες και να συστήσουμε τη μέθοδο σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Για κάθε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact@somateiopilates.gr

θέμα: Ημερίδα Pilates Βορείου Ελλάδος, διοργάνωση Ελληνικό Σωματείο Μεθόδου Pilates

ημερομηνία: 13/10/2013

τοποθεσία: Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

ώρα: 10.00-17.30

ομιλίες & προβολές: είσοδος ελεύθερη

Φόρμα Συμμετοχής 1ης Ημερίδας Pilates Βορείου Ελλάδος

Επικοινωνία: www.somateiopilates.gr

Facebook: Greek Pilates Association

Διοργανώτρια: Ελεάνα Πάσχου 6942783047

Αντιπρόεδρος Σωματείου: Θεώνη Πολίτη 6974 305233

Γραμματέας: Φοίβη Δαφνομήλη 6948 593580

ΜΦΧ

Χριστίνα Πολύζου

Πρόεδρος

Ελληνικό Σωματείο Μεθόδου Pilates